“Ik vind de hulp die Miranda mij heeft aangeboden heel goed. Ze heeft me advies gegeven, gesteund en over alles gepraat waarover ik wou praten. Ook heb ik erge hulp gekregen door de rustgevende oefeningen die Miranda met mij gedaan heeft. Op die wijze heb ik op momenten waarnaar ik zocht naar rust, ook daadwerkelijk de rust gevonden.  Ik ben erg blij dat Miranda mij zo heeft geholpen met waar ik behoefte aan had, dat nu alles al stukken beter met mij gaat!”

Bas, 14 jaar

“Daan is 15 jaar en heeft te maken met een serieus concentratie probleem. Een echte moeilijke puber met alle onzekerheden die daarbij horen. Weken lang ging hij graag naar Miranda. We hebben gemerkt dat hij rustiger is geworden, zich  makkelijker openstelt en meer zelfvertrouwen heeft. Miranda dank je wel voor je oprechte aandacht en liefde .”

Daan

“Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Miranda. Er was rust waardoor ik ook tot rust kon komen. Ik kwam naar Miranda omdat ik mij onzeker voelde en niet lekker in mijn vel zat. We hebben veel gepraat en daardoor kwamen er ook dingen naar boven waar ik eigenlijk nog niet zo over had nagedacht. Ik heb geleerd hoe ik meer rust kan krijgen met bepaalde oefeningen. Ik kan praten over dingen die me dwars zitten en Miranda helpt me daar heel goed bij. Door tekeningen of visualisaties krijg ik dingen op een andere manier te zien en dit helpt mij heel erg om me uiteindelijk weer zelfvertrouwen te geven en weer lekker in mijn vel te zitten. Het is voor mij vaak al een hele opluchting om even met iemand te praten. Ik heb er daarom ook zeker geen spijt van dat ik naar Miranda ben gegaan.”

Maartje, 16 jaar